Інструкція
Особистий кабінет водія та кур'єра
Особистий кабінет водія/кур'єра - єдиний інформаційний простір для всіх водіїв та кур'єрів партнера UBERDRIVE | UDRIVE.

Вхід в особистий кабінет за посиланням: my.uberdrive.com.ua
Можливості особистого кабінету
За допомогою особистого кабінету Ви можете:
Контроль балансу
Слідкувати та поповнювати баланс.
Контроль заборгованності
Миттєво погашати заборгованість.
Контроль статистики
Переглядати детальну статистику по зробленим поїздкам і виплат.
Резерв коштів
Резервувати кошти на балансі в рахунок наступних поїздок
Контроль знижок
Стежити за вашою поточною знижкою на WOG.
Послуги Udrive
Купувати послуги в рамках програми Udrive.
Про баланс
Поповнення балансу через IBox
Поповнення балансу через Приват24
Про Баланс
Якщо ваш баланс негативний, це означає у вас є заборгованість перед компанією UBERDRIVE.

  • Баланс на 20.11.17: сума балансу за підсумками попереднього тижня.
  • Виплачено: сума, яка була виплачена за підсумками минулого тижня (в разі, якщо сума балансу менше 10 грн, виплата не проводиться)
  • Нарахування: погашення заборгованостей та інші платежі
  • Дохід від поїздок: ваш дохід за поточний тиждень за вирахуванням комісії UBER
  • Бонуси Uber: ума бонусів, нарахованих за поточний тиждень
  • Розрахунковий заробіток: дохід від поїздок + бонуси Uber
  • Комісія UBERDRIVE: 10% партнерські відрахування UBERDRIVE
  • Отримано готівкою: сума, яку ви отримали готівкою за поточний тиждень
  • До виплати: сума чистого доходу за поточний тиждень (розрахунковий заробіток - отримано готівкою - комісія UBERDRIVE)
1
Як розраховується поточний баланс?

Поточний баланс це: баланс на початок періоду + нарахування + сума до виплати.
Поточний баланс - цифра, яка оновлюється один раз на годину. Якщо ви здійснювали поїздки після часу останнього оновлення балансу, то фактичний баланс може відрізнятися як в більшу так і меншу сторону.
2
Що, якщо ваш баланс став негативним?

У разі, якщо ваш баланс став негативним, вам прийде повідомлення на телефон з сумою при якій ваш аккаунт і карта лояльності UDRIVE буде заблоковано. Якщо ви проігноруєте повідомлення і ваш баланс перевищить максимально допустимий, ваш аккаунт буде заблокований, про що ви також будете проінформовані. Як тільки заборгованість буде погашена, аккаунт автоматично стане активним протягом 15 хвилин, з моменту поповнення.